Orange lansează internetul mobil 4G şi pe telefoanele mobile

Autor: Anca Barbulescu Postat la 04 aprilie 2013 31 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Orange România a anunţat lansarea serviciilor de internet mobil 4G şi pe telefoanele mobile, după ce a lansat anterior aceste servicii pe modemuri şi tablete.

Orange lansează internetul mobil 4G şi pe telefoanele mobile

Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z şi, în curând, HTC One şi Samsung Galaxy S IV. Aceste modele sunt totodată compatibile şi cu tehnologia HD Voice, disponibilă doar la Orange şi care oferă cea mai bună calitate şi claritate a sunetului.

Clienţii au acces la serviciul 4G pe telefoanele mobile compatibile împreună cu abonamentele Panteră 39 şi Panteră 49. Alături de resursele pentru accesarea internetului prin telefon incluse în aceste abonamente, clienţii beneficiază şi de preţuri atractive la cumpărarea telefonului. De exemplu, împreună cu abonamentul Panteră 39, preţurile telefoanelor sunt următoarele: Sony Xperia Z – 259 de euro (TVA inclus), LG Optimus G - 189 de euro (TVA inclus) şi Nokia Lumia 920 – 249 de euro (TVA inclus).

“Astăzi am facut încă un pas important în dezvoltarea serviciului 4G, oferindu-le clienţilor noştri internet 4G şi pe telefon, alături de tabletă şi PC. Mai mult, pentru că smartphone-urile din ofertă sunt compatibile cu tehnologia HD Voice, clienţii Orange se bucură, în acelaşi timp, de ultima generaţie de servicii de internet mobil şi de un serviciu de voce la cele mai înalte standarde de calitate la nivel internaţional”, a declarat Julien Ducarroz,  chief commercial officer la Orange România.

Serviciul de internet mobil 4G de la Orange este disponibil în centrul şi nordul Bucureştiului, în zona metropolitană din nordul capitalei, în staţiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu şi în Poiana Braşov. Vitezele 4G în reţeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload, ţinând cont de resursele de spectru disponibile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-lanseaza-internetul-mobil-4g-si-pe-telefoanele-mobile-10711652
10711652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.