Orange a deschis la Cluj-Napoca primul smart shop la nivel de grup. Cum arată magazinul - FOTO

Autor: Andreea Tobias, Vasile Măgrădean Postat la 19 martie 2015 115 afişări

Orange a inaugurat joi, la Cluj-Napoca, primul smart shop al grupului francez, un nou concept de magazin axat pe experienţa digitală şi servicii suplimentare pentru consumatori, astfel că lipsesc afişele de hârtie, înlocuite cu ecrane digitale,şi este disponibil un stand de încărcare a telefoanelor.

Jean Francois Fallacher, CEO Orange România, a declarat că noul format de magazine Orange va oferi clienţilor timp redus pentru soluţionarea cerinţelor, o abordare personalizată a ofertelor şi soluţii pentru petrecerea cât mai plăcută a timpului de aşteptare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Smart shop-ul Orange, inaugurat în urma extinderii şi reamenajării celui mai mare magazin al companiei din Cluj-Napoca, are o cuprafaţă de 325 de metri pătraţi şi este în întregime digital, astfel că nu se folosesc afişe şi postere de hârtie, toate informaţiile fiind oferite digital, pe ecrane, iar clienţii primesc bon de ordine direct prin sms, contractele fiind semnate în format electronic.

De asemenea, clienţii au la dispoziţie şi un stand pentru încărcarea telefoanelor mobile şi pot testa noile gadgeturi, unele aduse în premieră în România.

"Orange România este una dintre filialele grupului care au în palmares numeroase lansări în premieră, precum tehnologia EDGE, primul apel HD Voice internaţional, tehnologia Passpoint sau recentul stick Orange TV. Vom continua în acelaşi ritm susţinut, cu planuri de a investi aproape o jumătate de miliard de euro până la sfârşitul anului 2018", a afirmat Fallacher.

El a adăugat că oraşul Cluj-Napoca a fost ales pentru lansarea noului concept de magazin deoarece aici au avut loc mai multe lansări de servicii Orange la nivel naţional.

"Clujul este o parte importantă a infrastructurii noastre, este un oraş extrem de legat de inovare", a spus CEO Orange România.

Noul concept va fi extins la nivel internaţional, în ţări precum Franţa, Spania sau Polonia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ORANGE,
SMART SHOP,
/actualitate/orange-a-deschis-la-cluj-napoca-primul-smart-shop-la-nivel-de-grup-cum-arata-magazinul-foto-14016182
14016182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.