Oprea: Un consilier UNPR ar putea prelua interimatul la Primăria Generală. Sunt negocieri

Autor: Alina Novaceanu Postat la 15 septembrie 2015 98 afişări

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marţi, că este posibil ca la Primăria Capitalei să fie sprijinit un consilier UNPR, dar că acest lucru va fi decis în urma unor negocieri între partide şi între consilieri.

"Ca interimat, se poate, întotdeauna sunt negocieri politice între partide şi şi între consilieri. S-a făcut şi un sondaj, UNPR este pe locul 3 şi este înainte ca la noi să vină şi Piedone", a spus Oprea, întrebat dacă va fi sprijinit ca interimar consilierul UNPR Marin Ştefănel.

Pe de altă parte, în legătură cu o eventuală candidatură a primarului Sectorului 4, Cristian Piedone, pentru Primăria Generală, la alegerile locale din 2016, Oprea nu a exclus această variantă.

"Piedone ar putea candida la orice, am lucrat cu el când am fost prefect al Capitalei, el poate concura la orice, sunt convins că noi reprezentăm interesul naţional al românilor şi Piedone reprezintă interesul cetăţenilor din sectorul 4, dar ar putea candida la orice", a mai spus Oprea.

Postul de primar al Capitalei a rămas vacant după ce prefectul a semnat marţi decizia de suspendare a lui Sorin Oprescu, ca urmare a arestării preventive a acestuia pentru luare de mită.

PNL deţine majoritatea în CGMB, dar viceprimarul liberal Cornel Pieptea nu a dorit să preia interimatul. O decizie ar urma să fie luată marţi în cadrul şedinţei CGMB.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OPRESCU,
INTERIMAR,
UNPR
/actualitate/oprea-un-consilier-unpr-ar-putea-prelua-interimatul-la-primaria-generala-sunt-negocieri-14713642
14713642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.