Oprea: 90,2% din pensiile militare au crescut in urma revizuirii

Postat la 09 iunie 2011 20 afişări

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a declarat joi ca MApN a definitivat la 1 iunie procesul de reviziuire a celor 76.885 de pensii ale cadrelor militare iesite la pensie din armata, iar dintre acestea 90,2% au crescut.

"Ministerul Apararii Nationale a definitivat la 1 iunie procesul de revizuire a celor 76.885 de pensii ale cadrelor militare care au iesit la pensie din armata, proces care se deruleaza in baza prevederilor legii nr. 119/2010 si a ordonantei de urgenta nr. 1/2011", a spus ministrul Oprea, care a subliniat ca datele la care se refera ii vizeaza strict pe pensionarii cadre militare, care au lucrat in MApN.

"Asa cum am sustinut de fiecare data nicio pensie militara mai mica de 3.000 de lei, in conditiile unei cariere complete, nu a fost diminuata. Mai mult, in urma revizuirii, absolut toate aceste pensii au crescut", a spus ministrul Gabriel Oprea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprea,
pensii militare,
revizuire,
armata
/actualitate/oprea-90-2-din-pensiile-militare-au-crescut-in-urma-revizuirii-8327351
8327351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.