Operaţiune în Germania după incidente armate; autorii atacurilor au murit, 3 persoane,rănite

Postat la 18 octombrie 2016 254 afişări

Operaţiune în Germania după incidente armate; autorii atacurilor au murit, 3 persoane,rănite

Două atacuri armate au avut loc marţi după-amiază în vestul Germaniei, soldate cu moartea a doi suspecţi şi rănirea altor trei persoane, informează presa germană.

Un individ a tras focuri de armă, marţi după-amiază, într-un salon de coafură din centrul orăşelului Düren, situat în landul Rhenania de Nord-Westfalia, relatează publicaţia Die Welt.

În urma incidentului, sute de poliţişti au fost mobilizaţi şi au loc verificări într-un complex comercial. În salonul de coafură în care a avut loc atacul poliţia a găsit un mort, despre care se presupune că este autorul agresiunii, şi doi răniţi aflaţi în stare gravă, relatează site-ul publicaţiei Kölnischen Rundschau.

Poliţia a transmis că situaţia este sub control. Potrivit publicaţiei Dürener Zeitung, incidentul armat a avut loc la ora 14.45 (15.45, ora României), iar agresorul ar fi sechestrat câteva persoane.

Conform site-ului BZ-Berlin.de, într-un alt incident, produs în orăşelul Hagen, situat în apropiere de Duren, poliţia a împuşcat mortal un individ înarmat cu o sabie şi un cuţit. O altă persoană a fost rănită în acest incident.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.