Ministrul de Interne: Şeful Poliţiei din Sibiu a cerut ca ursul să fie călcat cu maşina

Postat la 18 octombrie 2016 161 afişări

Ministrul de Interne: Şeful Poliţiei din Sibiu a cerut ca ursul să fie călcat cu maşina

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a declarat că şeful poliţiei din Sibiu le-ar fi spus subordonaţilor să dea cu maşina peste ursul care ajunsese pe străzile din oraş.

„Apare o referire la această înregistrare şi în raportul Corpului de Control. Întreaga derulare a operaţiunii, aşa cum a fost ea fixată tehnic, este deja pusă la dispoziţia Parchetului, în cadrul anchetei pe care procurorii o desfăşoară. În raport apare ca fiind o instrucţiune dată din partea şefului poliţiei, cel care coordona operaţiunea”, a declarat ministrul de Interne.

De asemenea, ministrul de Interne, Dragoş Tudorache a precizat că mai trebuia făcută o încercare de tranchilizare a ursului în condiţiile în care, în momentul în care acesta a fost împuşcat, nu mai prezenta un pericol iminent faţă de oamenii din jur.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
politie,
sef,
urs,
masina,
sibiu,
declaratii,
operatiune,
raport

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.