Operaţiune de amploare în Vama Veche: Sute de oameni controlaţi, în cadrul unei acţiuni privind traficul de droguri

Postat la 03 mai 2019 57 afişări

Peste 350 de persoane au fost legitimate şi controlate de poliţişti în cadrul unei acţiuni privind combaterea traficului şi consumului de droguri în Vama Veche.

Operaţiune de amploare în Vama Veche: Sute de oameni controlaţi, în cadrul unei acţiuni privind traficul de droguri

Potrivit Poliţiei Române, acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pe raza staţiunii Vama Veche.

Astfel, în ultimele zile, au fost legitimate şi controlate 357 de persoane şi au fost constatate 26 de infracţiuni, dintre care una privind traficul de droguri de risc şi 25 privind deţinerea, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

„În urma activităţilor efectuate au fost ridicate comprimate extasy, cannabis, ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis, pliculete autosigilante ce conţineau o substanţă pulverulenta de culoare albă, grindere etc.”, arată Poliţia Română, într-un comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vama,
vama veche,
actiuni,
trafic de droguri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.