ONT Carpaţi va intra în faliment. Firma deţine 35% din acţiunile companiei de administrare a JW Marriott din Bucureşti

Postat la 28 noiembrie 2012 23 afişări

Acţionarii firmei hoteliere ONT Carpaţi (ONZV), care deţine 35% din acţiunile companiei de administrare a hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucureşti, au aprobat intrarea în faliment.

ONT Carpaţi are o datorie de 5 milioane euro către acţionarul majoritar, Bank of Cyprus. Instituţia de credit deţine 93,82% din acţiunile ONT Carpaţi prin intermediul Gosman Properties.

Pe ordinea de zi a AGA figura o propunere de majorare a capitalului social cu 8,2 milioane lei, banii fiind necesari pentru "remedierea situaţiei societăţii până în octombrie 2013", însă aceasta a fost respinsă.

Acţionarii au aprobat, însă, intrarea directă în faliment.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ONT Carpaţi,
faliment,
JW Marriott
/actualitate/ont-carpati-va-intra-in-faliment-firma-detine-35-din-actiunile-companiei-de-administrare-a-jw-marriott-din-bucuresti-10355026
10355026
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.