Omul pe care PSD îl susţine la şefia ASF

Postat la 05 noiembrie 2018 62 afişări

Membrii Comitetul Executiv Naţional al PSD au votat, luni, la Parlament, pentru susţinerea lui Leornado Badea în funcţia de preşedinte ASF, au spus pentru MEDIAFAX surse din partid. Acesta ocupă şi în prezent funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Omul pe care PSD îl susţine la şefia ASF

Deputaţii şi senatorii Comisiilor parlamentare pentru buget şi economie îi vor audia, în şedinţa comună de marţi, de la ora 10.00, pe candidaţii la şefia ASF.

 

Vicepremierul Viorel Ştefan a declarat, miercurea trecută, la Parlament, că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul şefiei ASF la care şi-a depus candidatura. Vicepremierul a menţionat că a primit în unamitate, din partea organizaţiei PSD din care face parte, un vot de susţinere pentru şefia ASF.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
sustinere,
sefie,
functie,
presedinte,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.