Omul de la care a pornit scandalul Volkswagen face dezvăluiri. Detaliul care A DEMASCAT totul

Autor: Silviu Bănilă Postat la 24 septembrie 2015 170 afişări

Daniel Carder (foto - stânga), un inginer în vârstă de 45 de ani, cu părul alb şi blugi banali, nu pare un tip capabil să zdruncine unul din cei mai puternici producători auto din lume. Inginerul de la West Virginia University a declanşat scandalul legat de emisiile poluante de la Volkswagen, după un studiu care a costat doar 50.000 de dolari.

Directorul executiv al Volkswagen, Martin Winterkorn (FOTO), şi-a cerut scuze, după ce gigantul auto a recunoscut că 11 milioane din autoturismele sale au fost echipate cu un software care să măsluiască datele privind emisiile poluante. Ulterior, Winterkorn a demisionat. Scandalul în centrul căruia se află acum compania pe care a condus-o a pornit de la un singur om.

Omul de la care a pornit scandalul Volkswagen face dezvăluiri. Detaliul care A DEMASCAT totul

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inginer,
scandal,
volkswagen,
motoare diesel
/actualitate/omul-de-la-care-a-pornit-scandalul-volkswagen-face-dezvaluiri-detaliul-care-a-demascat-totul-14742916
14742916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.