Omul de afaceri dispărut la Arad a fost ucis, cadavrul fiind dus într-o pădure

Postat la 09 mai 2013 37 afişări

Bărbatul reţinut ca suspect în cazul dispariţiei omului de afaceri arădean Abel Apostol este acuzat de omor, procurorii afirmând că acesta l-a ucis în bătaie pe Abel Apostol, apoi a dus cadavrul într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu şi a incendiat maşina cu care l-a transportat.

Omul de afaceri dispărut la Arad a fost ucis, cadavrul fiind dus într-o pădure

 Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Arad, Dan Ursu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că suspectul reţinut în cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol, respectiv Adrian Buleu, este cercetat pentru infracţiunea de omor.

"S-a reţinut că în seara zilei de 1 mai Buleu Adrian l-a agresat pe Apostol Abel în incinta unui local, generându-i victimei leziuni care au provocat decesul. Ulterior, a transportat cadavrul cu ajutorul autoturismului său într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu, unde a incendiat autovehiculul”, a declarat Ursu.

El a mai spus că Adrian Buleu nu a colaborat cu anchetatorii.

"În cursul audierilor, nu a oferit informaţii, prevalându-se de dreptul său de a nu face declaraţii", a adăugat Ursu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-de-afaceri-disparut-la-arad-a-fost-ucis-cadavrul-fiind-dus-intr-o-padure-10866728
10866728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.