Omul care a fost mai bogat decât toţi bogaţii lumii la un loc

Autor: Dorin Oancea Postat la 18 iulie 2013 930 afişări

Chris Reynolds a fost, pentru o perioadă scurtă de timp, mai bogat decât toţi bogaţii lumii la un loc, sau cel puţin aşa a fost lăsat să creadă. Aceasta pentru că extrasul de cont pe care i l-a trimis PayPal pentru luna iunie îl informa că are în cont 92.233.720.368.547.800 de dolari, adică peste 92 de catralioane de dolari.

Omul care a fost mai bogat decât toţi bogaţii lumii la un loc

Reynolds, care vinde componente auto pe eBay în timpul liber, ar fi fost de un milion de ori mai bogat decât cel mai bogat cetăţean al planetei, mexicanul Carlos Slim, care deţine "doar" 67 de miliarde de dolari.

Reynolds a privit totul ca pe o glumă, dar şi-a verificat contul şi online, acolo lovindu-se de realitatea crudă: contul era zero, corect adică.

Compania PayPal a recunoscut eroarea şi s-a oferit să efectueze o donaţie pentru o cauză susţinută de Reynolds. Acesta, care nu a avut în contul PayPal mai multy de 1.000 de dolari, a fost întrebat ce ar fi făcut cu banii, dacă suma ar fi fost reală. "Aş fi plătit, probabil, datoria naţională", a răspuns omul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogati,
cont,
paypal,
informare,
perioada,
timp,
trimitere
/actualitate/omul-care-a-fost-mai-bogat-decat-toti-bogatii-lumii-la-un-loc-11130140
11130140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.