Omul care a adus Pepsi in Romania isi aminteste de frig, blocurile gri si vechile Dacii

Postat la 26 octombrie 2010 23 afişări

Aviad Meitar, presedinte al Quadrant European Beverages, omul care a adus Pepsi in Romania la inceputul anilor '90, isi aminteste cum a inghetat de frig intr-o Dacie la prima sa vizita la Bucuresti, dar si de peisajul dezolant al blocurilor gri, prost iluminate si fara panouri publicitare colorate.

"Am calatorit frecvent in interes de afaceri timp de mai mult de 20 de ani. Acum locuiesc in Tel Aviv, dar cand eram un tanar executiv stateam la New York. Calatoriile mele erau scurte atunci, majoritatea catre Midwest si uneori spre Coasta de Vest. Asta s-a schimbat la inceputul anilor '90, cand am fost insarcinat sa studiez fezabilitatea extinderii Pepsi in Romania", relateaza Aviad Meitar pentru New York Times.

Cititi mai multe pe www.mediafx.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-care-a-adus-pepsi-in-romania-isi-aminteste-de-frig-blocurile-gri-si-vechile-dacii-7567415
7567415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.