Om de afaceri din Londra: am jurat că vin în România după oameni harnici, nu englezi puturoşi!

Postat la 16 august 2016 180 afişări

Om de afaceri din Londra: am jurat că vin în România după oameni harnici, nu englezi puturoşi!

Jason Harris se chinuie de mai bine de trei luni să găsească o persoană potrivită pentru un loc de muncă în cadrul companiei sale, dar fără succes. Astfel, a anunţat că va veni în România să caute o persoană capabilă. Gestul omului de afaceri este în toatală contradicţie cu mesajele transmise, în special de tabloidele britanice, care anunţau pericolul la care sunt expuşi locuitorii şi firmele din regat de “invazia romănilor”, scrie Dailymail.

Jason Harris, din Ringwood, oferă un salariu de bază de 16.000 de lire pe an (n.r. – aproximativ 84.000 de lei!) în cadrul companiei sale de comunicare dar, de trei luni, nu a găsit nici un britanic capabil să preia acest job!

    “Am jurat că vin în România să angajez oameni harnici, nu englezi puturoşi”, a afirmat acesta conform libertatea.ro. De altfel, conform statisticilor autorităţilor britanice, un număr uriaş de englezi preferă să stea acasă şi să primească locuinţă socială şi ajutor de câteva sute de lire sterline pe lună, în loc să-şi caute locuri de muncă.

Cititi mai multe pe wwwvoceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
om de afaceri,
refuz,
oameni,
vin,
londra,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.