Olympus lansează laptele bio de consum produs local

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 13 noiembrie 2014 315 afişări

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, îşi extinde gama de lactate bio şi lansează Olympus Lapte Bio de Consum, primul lapte organic produs local. Fabricat la Hălchiu, judeţul Braşov, Olympus Lapte Bio de Consum provine exclusiv de la ferme bio locale, unde animalele sunt hrănite si crescute conform standardelor impuse de către organismele internaţionale şi naţionale de reglementare în domeniu.

Olympus lansează laptele bio de consum produs local

Destinat în exclusivitate pieţei interne, laptele bio de consum se adaugă gamei Olympus care în prezent cuprinde kefir şi iaurt. „Am depăşit deja estimările iniţiale de creştere de 10% pe an pe segmentul bio”, a declarat directorul general Olympus, Ilias Pliatsikas.

Noul produs conţine 3,5% grăsime şi este distribuit reţele de supermarketuri şi hipermarketuri din toată ţara. Produsul este certificat de către organizaţia de certificare ecologică Austria Bio Garantie.

Prezent în România din 1999, Olympus este deţinut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate; compania are sediul în Trikala, Grecia, şi are activităţi în 34 de ţări, inclusiv pe pieţe precum SUA, Germania şi Italia. În prezent, deţine cinci unităţi de producţie în Grecia, Bulgaria şi România, care produc lactate şi sucuri naturale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lapte,
consum,
lactate,
bio,
organic,
Olympus
/actualitate/olympus-lanseaza-laptele-bio-de-consum-produs-local-13547611
13547611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.