OLX strânge din nou şurubul pentru a-şi mări veniturile: din 18 aprilie un utilizator poate publica într-o lună doar 3 anunţuri gratuite în categoria telefoane şi tablete, de la 100

Postat la 19 aprilie 2018 164 afişări

OLX.ro, cea mai mare platformă de anunţuri de pe piaţa locală, a introdus începând de ieri, 18 aprilie, limite mult mai stricte pentru publicarea de anunţuri gratuite de vânzare pentru produsele din categoria electronice şi electrocasnice, reducând spre exemplu de la 100 la 3 numărul de anunţuri pentru comercializarea de telefoane şi tablete - unul dintre cele mai populare segmente ale categoriei.

OLX strânge din nou şurubul pentru a-şi mări veniturile: din 18 aprilie un utilizator poate publica într-o lună doar 3 anunţuri gratuite în categoria telefoane şi tablete, de la 100

“Începând cu data de 18 aprilie 2018, vom introduce noi pachete de anunţuri în categoria electronice şi electrocasnice, împreună cu noi limite pentru postarea anunţurilor gratuite în această categorie”, conform mesajului transmis de companie pe e-mail către utilizatori în mai multe rânduri, începând cu data de 2 aprilie.

Pentru toate produsele mai scumpe a apărut o limită de 3 sau 5 anunţuri pe lună, în timp pentru produsele mai ieftine limita este de ieri de 20 de mesaje.

După depăşirea acestor limite publicarea unui anunţ costă între 0,41 şi 0,83 euro (fără TVA), în timp ce preţul pentru un pachet de 500 de anunţuri variază între 51,5 euro şi 104,03 euro.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.