Oltean: Fac apel la Ponta şi Antonescu să depună eforturi pentru a evita destrămarea USL

Postat la 26 aprilie 2013 23 afişări

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean lansează "un apel extrem de călduros" către Victor Ponta şi Crin Antonescu, pentru a face "eforturi majore" ca să menţină "unitatea de monolit" a USL, spunând că destrămarea acesteia ar însemna "o mare decepţie pentru popor".

Oltean: Fac apel la Ponta şi Antonescu să depună eforturi pentru a evita destrămarea USL

"Mi-aş permite la modul foarte serios să fac un apel extrem de călduros la liderii USL pentru a depune eforturi majore în sensul de a evita destrămarea (Uniunii - n.r.), în sensul menţinerii unităţii de monolit a USL. Noi credem că şi Victor Ponta, şi Crin Antonescu trebuie să nu uite că poporul care a fost la vot, într-o proporţie covârşitoare, a dat votul USL, ori destrămarea care se prefigurează ar însemna o mare decepţie pentru popor", a declarat Ioan Oltean, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oltean-fac-apel-la-ponta-si-antonescu-sa-depuna-eforturi-pentru-a-evita-destramarea-usl-10804213
10804213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.