Oltean despre boicotarea referendumului de către PDL: Sunt absolut convins că vom avea succes

Postat la 07 iunie 2013 71 afişări

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că este convins că, în situaţia în care PDL va decide să boicoteze referendumul pentru Constituţie, va avea succes întrucât susţine "un vot al poporului".

Oltean despre boicotarea referendumului de către PDL: Sunt absolut convins că vom avea succes

 Ioan Oltean a declarat că PDL este nemulţumit de faptul că opinia opoziţiei nu este luată în considerare de Comisia de revizuire a Constituţiei.

"Din păcate, ritmul extrem de alert în care se desfăşoară activitatea (Comisiei de revizuire a Constituţiei - n.r.), componenţa şi competenţa celui care conduce comisia creează condiţii optime pentru a transforma întreaga dezbatere într-o competiţie de orgolii între juriştii PSD şi cei ai PNL. Opoziţia este aproape neglijată în această activitate. De altfel, principalele propuneri de revizuire a Constituţiei de până acum au fost respinse", a spus Oltean.

El s-a referit în special la faptul că această comisie s-a pronunţat "foarte ferm" că România va avea în continuare un Parlament bicameral cu un total de 300 de deputaţi, numărul de senatori urmând să fie stabilit prin legea organică, la care se alătură parlamentarii minorităţilor naţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oltean-despre-boicotarea-referendumului-de-catre-pdl-sunt-absolut-convins-ca-vom-avea-succes-10939247
10939247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.