Oltchim va intra în procedură de administrare specială

Postat la 27 iunie 2012 12 afişări

Guvernul a decis ca Oltchim să intre în procedură de administrare specială, hotărârea fiind luată în şedinţa de miercuri. Aproximativ o sută de sindicalişti de la Oltchim au pichetat, miercuri, Ministerul Economiei, cerând acordarea salariilor restante din aprilie şi reorganizarea companiei înainte de privatizare.

Sindicaliştii Oltchim anunţaseră că joi şi vineri vor protesta la sediile centrale ale PSD şi PNL. Sindicaliştii au susţinut că nu şi-au mai primit banii din cauza faptului că societatea funcţionează la capacitate redusă, iar pentru ieşirea din impas ar fi necesară alocare a 40 de milioane de euro pentru materii prime şi salarii. Reprezentanţii Ministerului Economiei i-au anunţat pe sindicaliştii de la Oltchim că vor propune Guvernului un plan minimal de măsuri pentru ca societatea să-şi reia activitatea, o decizie urmând să fie luată în cel mai scurt timp.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oltchim,
guvern,
salarii,
privatizare
/actualitate/oltchim-va-intra-in-procedura-de-administrare-speciala-9787965
9787965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.