LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Olimpicii români au câştigat şapte medalii la Olimpiada Internaţională de Astronomie

Postat la 15 octombrie 2016 88 afişări

Olimpicii români au câştigat şapte medalii la Olimpiada Internaţională de Astronomie

Olimpicii români au cucerit şapte medalii la a XXI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei. Trei medalii (două de aur şi una de bronz) au fost câştigate în secţiunea rezervată juniorilor (elevi sub 16 ani), în timp ce alte patru medalii au revenit seniorilor (o medalie de aur, o medalie de argint şi două de bronz).

Elevii laureaţi cu aur sunt Robert-Gabriel Paşcalău (clasa a VIII-a/Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Năvodari, judeţul Constanţa), Paul Florin Rebenciuc (clasa a VIII-a/Şcoala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava) şi Radu Andrei (clasa a XI-a/Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” din Brăila).

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.