Oficial: Yorgos Ioannidis pleaca pe 1 iulie din Romtelecom

Postat la 28 iunie 2011 15 afişări

Yorgos Ioannidis, 61 de ani, CEO al Romtelecom din februarie 2007, va pleca pe 1 iulie din companie, au declarat pentru ZF oficialii celui mai mare operator de telefonie fixa de pe piata, confirmand astfel informatiile care circulau pe piata de cateva luni.

Reprezentantii Romtelecom au confirmat doar data plecarii, fara a oferi detalii in legatura cu succesorul lui Ioannidis, insa potrivit datelor existente pe piata grupul OTE a hotarat deja ca acesta va fi Stefanos Theocharopoulos, 43 de ani, directorul executiv al Cosmote Romania, divizia locala de telefonie mobila a grupului.

Theocharopoulos a inceput deja sa aiba intalniri cu echipa de top management a Romtelecom, pentru a cunoaste oamenii selectati de Ioannidis si pentru a intra in detaliile businessului desfasurat de operator pe telefonie fixa, internet si TV. Nu este clar in acest moment cum va arata structura de top management a Romtelecom dupa ce Theocharopoulos isi va prelua functia si ce schimbari va face si cand.

Pana la confirmarea venita astazi din partea Romtelecom, nici grupul OTE si nici companiile sale nu au comentat datele.Decizia a fost confirmata insa indirect de Michael Tsamaz, presedinte si CEO al OTE la o intalnire cu analisti financiari: "Trimestrul trecut va relatam despre schimbarile pe care le-am facut in numirea managerilor, care au inceput sa raspunda la nivel de grup si nu la nivel de companii de diferite linii de business. Acest efort spre convergenta si sinergii va continua, odata cu nominalizarea managerilor de la urmatoarele niveluri din grup".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Yorgos Ioannidis,
Romtelecom,
CEO
/actualitate/oficial-yorgos-ioannidis-pleaca-pe-1-iulie-din-romtelecom-8404461
8404461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.