Ofertele early booking prind contur şi în România: Opt din zece rezervări făcute iarna în agenţiile de turism sunt pentru vacanţe de vară

Postat la 13 februarie 2014 29 afişări

Opt din zece români care îşi fac rezervări iarna în agenţiile de turism cumpără pachete pentru la vară, atât în ţară, cât şi în străinătate, încercând să beneficieze de reducerile de tip early booking, potrivit unui studiu al agenţiei Mareea transmis joi MEDIAFAX.

Ofertele early booking prind contur şi în România: Opt din zece rezervări făcute iarna în agenţiile de turism sunt pentru vacanţe de vară

 "Pentru agenţiile de turism, lunile ianuarie şi februarie au scos în evidenţă un comportament uşor diferit al turiştilor români, care anul acesta s-au orientat cu precădere către rezervarea vacanţelor de vară în detrimentul vacanţelor tradiţionale de iarnă din această perioadă. Pe lângă scăderea evidentă a puterii de cumpărare, un alt factor determinant este, în opinia agenţiilor de turism, şi iarna atipică, cu o lungă perioadă în care zonele montane au fost lipsite de zăpadă", a declarat Marius Usturoiu, proprietarul Mareea.

El a completat că evoluţia rezervărilor de tip early booking/înscrieri timpurii a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare progresivă, care arată că turistul român este mult mai atent cu bugetul său şi reducerile pe care le poate obţine prin faptul că apelează la acest tip de rezervări.

Destinaţiile cele mai solicitate în acest interval sunt într-o proporţie foarte mare reprezentate de litoralul românesc şi de cel grecesc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ofertele-early-booking-prind-contur-si-in-romania-opt-din-zece-rezervari-facute-iarna-in-agentiile-de-turism-sunt-pentru-vacante-de-vara-12075535
12075535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.