Ofertă pentru toate gusturile

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 14 martie 2015 72 afişări

Seria iniţiativelor de regrupare politică din perioada postelectorală continuă: după lansarea mişcării M10 conduse de Monica Macovei şi formarea grupului parlamentar democrat şi popular (fostul PPDD, devenit Partidul Naţional-Democrat, plus PMP), şeful PC, Daniel Constantin, a anunţat că au început negocierile cu PLR al fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu pentru o fuziune care ar urma să fie decisă până la 24 martie.

Ofertă pentru toate gusturile

Noul partid, prezentat de Constantin drept „o alternativă la PNL şi chiar la PSD, un al treilea pol poli-tic“, ar urma să se poziţioneze ca partid de centru-dreapta, membru în grupul liberalilor europeni. Tot săptămâna trecută, senatorul Mircea Geoană a anunţat că la nivelul conducerii Noului Proiect Social Democrat, constituit împreună cu Marian Vanghelie, Valer Marian şi alţi disidenţi din PSD, s-a decis înfiinţarea unui nou partid de stânga, Partidul Social Românesc, ca răspuns la „grava deviere de la identitatea de stânga a PSD condus de Victor Ponta“. Conform lui Geoană, „PSR este duşmanul de-clarat al inegalităţilor şi al efectelor negative ale polarizării sociale, cât şi un aprig apărător al drep-turilor angajaţilor din sectorul public şi privat“.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oferta,
partid,
anunt,
grup,
psd
/actualitate/oferta-pentru-toate-gusturile-13980742
13980742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.