Odd Crew, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode şi Blutrină, la festivalul "I Am The Rocker"

Autor: Dorina Călin Postat la 08 aprilie 2015 30 afişări

Trupele Odd Crew, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode şi Blutrină sunt noile confirmări la festivalul "I Am The Rocker", care va avea loc pe 4 şi 5 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Festivalul "I Am The Rocker" va prezenta peste 20 de trupe distribuite pe trei scene. În afara celor deja anunţate - Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Celelalte Cuvinte, Kempes, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity, Breathlast, Days of Confusion -, organizatorii prezintă formaţiile Odd Crew, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode şi Blutrină.

Odd Crew, una dintre cele mai de seamă reprezentante ale muzicii rock de la sud de Dunăre, este o formaţie independentă cu o vechime de mai bine de 16 ani pe scena din Bulgaria. Trupa lucrează în prezent la cel de-al patrulea album de studio, împreună cu Daniel Bergstrand şi Jason Seucof, persoanele responsabile pentru calitatea audio a unor trupe ca In Flames, Meshuggah, Dimmu Borgir, respectiv Six Feet Under, All That Remains şi Trivium.

Diamonds Are Forever este una dintre puţinele reprezentante ale metalcore-ului din România. Formaţia clujeană are la activ şi un DVD, "Bridges Are Born", lansat în 2012, iar până în prezent a împărţit scena cu trupe ca Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya.

Kistvaen este prima formaţie care a abordat genul depressive black metal pe scena românească. Având ca sursă de inspiraţie în actul muzical artişti precum Shining, Silencer, Bethlehem, trupa îşi continuă activitatea cu succes încă din 2008.

Hatemode reuneşte cinci muzicieni cu vechime pe scena românească de metal, fiind actuali sau foşti membri în trupe cunoscute ca Rising Shadow, Tiarra, LOST, Abigail, Interval, Reborn, Ritual şi Erase. Activitatea formaţiei a început în 2013.

Blutrina este o trupă aparte, întrucât temele pieselor sale au ca referinţă desene animate precum Looney Tunes, Family Guy, South Park (Pussy Blast, No more Shitting, Morphing in Vitro şi Defleshing Porky Pig!). Originară din Timişoara, formaţia este o prezenţă inedită: îmbrăcaţi în pampers şi cu o scenă plină de baloane, membrii trupei au susţinut câteva concerte alături de Innergrave şi Abnormyndeffect.

Organizatorii vin în întâmpinarea fanilor din afara Capitalei şi a ţării şi pun la dispoziţie o zonă de camping, special amenajată în jurul unui spaţiu verde aflat în incinta Romexpo, unde cei care doresc să stea cu cortul pot campa, plătind suma de 9 lei. Duşurile şi toaletele fac parte din facilităţile incluse în preţ, constituindu-se într-un nou pas către standardele marilor festivaluri europene.

Pe lângă muzica şi facilităţile oferite, festivalul "I Am The Rocker" are planificate numeroase activităţi menite să pună publicul în centrul atenţiei.

"I Am The Rocker" doreşte să includă cât mai multe premiere pentru publicul din România, astfel că va fi primul festival din ţară în care apa plată va fi gratuită, anunţă organizatorii.

Evenimentul se constituie într-un spaţiu de interacţiune pentru fanii rockului, unde, pe lângă muzica lor preferată, aceştia vor putea lua parte la numeroase tipuri de activităţi, scopul organizatorilor fiind acela de a le oferi o experienţă totală şi o gamă largă de alternative de distracţie. "I Am The Rocker" este proiectat ca un festival din străinătate, cu un design ghidat de creativitate şi un line up care să satisfacă fanii mai multor subgenuri ale rockului, informează organizatorii.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament, la preţul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti - şi online, de pe www.eventim.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
I AM THE ROCKER,
FESTIVAL,
/actualitate/odd-crew-diamonds-are-forever-kistvaen-hatemode-si-blutrina-la-festivalul-i-am-the-rocker-14113377
14113377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.