Oana şi Eduard Andraş au renunţat la joburile din Bucureşti şi s-au mutat în comuna Stăniţa din Neamţ să devină fermieri

Postat la 21 februarie 2019 83 afişări

Oana şi Eduard Andraş s-au mutut din Capitală în comuna Stăniţa, judeţul Neamţ, în 2010, după ce se săturaseră de agitaţia şi stresul generate de joburile din multinaţionalele în care activau.

Oana şi Eduard Andraş au renunţat la joburile din Bucureşti şi s-au mutat în comuna Stăniţa din Neamţ să devină fermieri

Cu salariile pe care le aveau atunci şi cu determinare au pus pe picioare Ferma lu’ Moş Ghiţă, unde au început să cultive roşii.

 

În prezent, produc legume şi verdeţuri de sezon, lapte şi produse din lapte de vacă, dulceţuri şi conserve de legume, iar din livrările de anul trecut au făcut aproximativ 5.000 de euro, dar se declară mulţumiţi. „Am avut mai multe livrări decât ne-am aşteptat şi contactul direct cu consumatorul ne motivează să continuăm ceea ce facem.”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
comuna,
locuri de munca,
neamt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.