Oamenii de afaceri Dragoş Dobrescu şi Radu Budeanu au preluat 43% din firma de salubrizare Romprest

Postat la 26 martie 2014 119 afişări

Oamenii de afaceri Dragoş Dobrescu şi Radu Budeanu au cumpărat acţiunile pe care fondul de investiţii 3I Group PLC le deţinea la Compania Romprest Service, respectiv un pachet de 43,7% din titluri, reiese dintr-o decizie a Consiliului Concurenţei, instituţie care a avizat tranzacţia.

Oamenii de afaceri Dragoş Dobrescu şi Radu Budeanu au preluat 43% din firma de salubrizare Romprest

 Europrest Invest SRL, firmă prin care Dragoş Dobrescu a cumpărat acţiunile, are ca obiect principal de activitate colectarea deşeurilor, precum şi tratarea şi eliminarea lor. Dobrescu deţine şi firme prezente pe piaţa imobiliară.

Radu Budeanu a intrat în acţionariatul Roprest prin intermediul Premium Management Team. Firma a fost înfiinţată în 2012 şi nu a înregistrat nicio activitate până în prezent. Budeanu mai deţine People Magazine Division, Cancan TV, Cancan.ro, Media Division şi High Life Grup.

3I Group PLC are mai multe participaţii în mai multe companii din România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oamenii-de-afaceri-dragos-dobrescu-si-radu-budeanu-au-preluat-43-din-firma-de-salubrizare-romprest-12337948
12337948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.