O seara plina de surprize la "Romanii au talent". Voci uimitoare si rasturnari de situatie

Postat la 25 februarie 2012 31 afişări

Cea de-a doua editie a emisiunii "Romanii au talent", de vineri seara, i-a lasat muti atat pe membrii juriului, cat si pe telespectatori. Numerele prezentate pe scena l-au facut pe Andi Moisescu sa declare ca, desi a crezut ca a vazut tot ce se putea vedea, n-a vazut de fapt nimic pana in acel moment.

VIDEO. De la ridicol, la sublim. Cele doua numere ale talentatului domn Gigel Frone

Grupul tulnicareselor si-a facut intrarea in scena intr-un mod fastuos, gastronomic vorbind. Femeile au adus o masa plina ochi cu cele mai alese bunatati: zacusca, carnati, branza, slanina, ceapa, paine de casa si nelipsita palinca. Vazand un asemenea regal, cei doi au facut tot posibilul sa aduca masa in culise, chiar inainte ca tulnicaresele sa isi inceapa numarul artistic.

VIDEO. "Cadana" care i-a lasat pe toti cu gura cascata la "Romanii au talent"

Nu au reusit asta, dar pana la urma au gasit o solutie: si-au asezat scaunele pe scena si au incins un ospat de zile mari! Prin momente grele a trecut si juriul, pentru ca era imposibil sa nu poftesti la asemenea bunatati aduse chiar sub nasul tau!

VIDEO. Un alpinist utilitar a facut senzatie la "Romanii au talent" cu un spectacol de acrobatie

Un alt moment special: Stefan Florescu, "baiatul cu mingea", care in sezonul trecut a incantat publicul cu jongleriile lui spectaculoase, revine pe scena show-ului "Romanii au talent".

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-seara-plina-de-surprize-la-romanii-au-talent-voci-uimitoare-si-rasturnari-de-situatie-9342980
9342980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.