O româncă revoluţionează lumea stomatologică din Marea Britanie

Postat la 11 mai 2016 734 afişări

Cristina Săbău, o româncă de 35 de ani, stabilită de zece ani la Londra, a câştigat împreună cu compania ei, Chiral Systems, premiul pentru Inovaţie 2015, la decernarea prestigioaselor premii ale Industriei Dentare din Marea Britanie.

O româncă revoluţionează lumea stomatologică din Marea Britanie

Firma din centrul Londrei, la care Cristina este partener şi director general, dezvoltă şi comercializează soluţii software pentru industria dentară.

De când conduce firma, Cristina a reuşit cu resurse umane şi financiare destul de modeste să creeze un produs  şi un brand mult mai bun decât produsele CRM existente pe piaţa din Marea Britanie, se arată într-un comunicat de presă.

Cu toate că firmele direct competitoare sunt deţinute de companii Fortune 500(R) cu resurse  de dezvoltare şi comercializare de milioane de lire, sistemul de soft al Cristinei a reuşit să le întreacă.

Juriul format din dentişti, academicieni de talie internaţională şi alte personalităţi marcante din industria dentară britanică, a evaluat şi analizat realizările profesioniştilor participanţi, atât în mod individual, cât pe echipe şi companii. Aceste premii au fost acordate profesioniştilor şi firmelor care au dezvoltat produse şi servicii de cel mai înalt nivel, devenind astfel exemple de urmat şi sursa de inspiraţie miilor de profesionişti din industrie.

În ceea ce priveşte alegerea firmei câştigătoare din categoria Inovaţia Anului, David Houston, preşedintele juriului, a explicat : „Chiral Systems a prezentat documente şi  şi materiale care au evidenţiat o strategie de marketing puternică, inovaţie în gândire, producţie, cât şi testimoniale clienţi impresionante.”

Cititi mai multe pe www.ziarulromanesc.net

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-romanca-revolutioneaza-lumea-stomatologica-din-marea-britanie-15308056
15308056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.