O persoană a murit şi alte şase au fost rănite în urma unui accident în judeţul Neamţ

Autor: Andreea Traicu Postat la 15 ianuarie 2017 163 afişări

În accident au fost implicate o autoutilitară de transport materiale şi un microbuz, proprietate personală, în care se aflau şase persoane. În urma impactului un pasager al microbuzului a decedat, toate celelalte persoane implicat în accident fiind transportate la spital, precizează ISU Neamţ.

"În judeţul Neamţ, traficul rutier este întrerupt pe DN15B Târgu-Neamţ - Poiana Largului, în zona Pipirig, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz. Conform primelor informaţii, autoutilitara a intrat pe contrasens. Cauza probabilă a fost oboseala la volan", transmite Centrul Infotrafic.

Un alt accident a avut loc pe DN1 Ploieşti - Sinaia, în zona Posada (la kilometrul 114+600), judeţul Prahova, traficul desfăşurându-se îngreunat timp de aproximativ o oră. În accident au fost implicate două maşini, una dintre acestea intrând pe sens opus. Cauza probabilă a fost neadaptarea vitezei în condiţii de carosabil umed

"În judeţul Brăila, din cauza ceţii, vizibilitatea scade sub 100 de metri în zona municipiului Brăila, pe DN21 şi DN2B, inclusiv pe centura municipiului Brăila. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă)", anunţă Infotrafic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCIDENT,
DECES,
POLIŢIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.