O nouă „modă” în intersecţiile din Timişoara. Exemple penibile de semaforizare „inteligentă”

Postat la 31 august 2016 1820 afişări

Un semafor îndreptat spre tramvai, dar destinat pietonilor care traversează strada din altă parte şi altul amplasat pe trepied sunt doar două dintre exemplele de semaforizare „inteligentă” de la Timişoara.

Culmea, ambele sunt montate în aceeaşi intersecţie, tot mai aglomerată în ultima perioadă, până la deschiderea parţială a traficului pe la Pasajul Jiul.

Din cauza aglomeraţiei din zonă, pentru că vorbim de intersecţia străzii Cioriolan Brediceanu cu Paris semafoarele inteligente au cam luat-o razna.

Prin urmare, pietonii care trebuie să traverseze strada dinspre Paris spre Piaţa 700 sunt nevoiţi fie să iasă pe carosabil printre maşini pentru a vedea dacă au verde, fie să-şi încerce norocul, doar-doar prind verdele la marele fix.

Între timp, şoferii care aşteaptă culoarea verde pe Brediceanu, pentru a se îndrepta spre Paris, au timp berechet să-şi facă… selfie-uri la semaforul de pe trepied, ţinut bine în chingile formate dintr-o simplă bandă în alb şi roşu…

Cititi mai multe pe www.renasterea.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.