O nouă destinaţie turistică lansată pe litoralul românesc te face proprietar pe viaţă– GALERIE FOTO+VIDEO

Postat la 06 mai 2016 1684 afişări

Vacanţa de vară este evenimentul aşteptat pe parcursul întregului an.

O nouă destinaţie turistică lansată pe litoralul românesc te face proprietar pe viaţă– GALERIE FOTO+VIDEO

Vacanţa de vară este evenimentul aşteptat pe parcursul întregului an. Însă această escapadă din rutina aglomerată a oraşelor presupune o provocare de cercetare a tutror ofertelor de pe piaţă, dar şi o planificare minuţoasă.

O nouă destinaţie turistică a apărut pe litoralul românesc. Suprafaţa totală a complexului este de 72.000 de metri pătraţi şi include piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, zonă dedicată pentru copii şi un teatru de vară de tip amfiteatru.

Vezi aici unde se află noua destinaţie turistică, cât costă şi cum poţi deveni proprietar pe viaţă în ea – GALERIE FOTO+VIDEO

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-destinatie-turistica-lansata-pe-litoralul-romanesc-te-face-proprietar-pe-viata-galerie-foto-video-15284691
15284691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.