O nouă cafenea s-a deschis în Bucureşti în urma unei investiţii de 300.000 de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 20 decembrie 2016 989 afişări

O nouă cafenea s-a deschis în Bucureşti în urma unei investiţii de 300.000 de euro

Un nou concept de cafenea s-a lansat pe piaţa locală: Handsome Monk Coffee House, care integrează un brew coffee bar, unde clienţii pot să experimenteze prepararea cafelei în moduri originale, în funcţie de gusturi şi arome preferate, alături de un maestru al cafelei. Investiţia în noua cafenea se ridică la peste 300.000 de euro, iar planurile includ un lanţ de cafenele şi dezvoltarea de francize, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Implementarea conceptului a durat aproximativ şase luni, perioadă în care, o echipă restrânsă de aproximativ 10 persoane a lucrat intens la realizarea proiectului. Pentru prima locaţie, s-a decis deschiderea în centrul comercial ParkLake.

”Handsome Monk aduce ceva nou pe piaţa din Romania şi anume educarea consumatorilor de cafea printr-un ”laborator de cafea”, unde barista explică procesul corect de preparare contribuind semnificativ la interacţiunea şi relaţia cu clienţii noştri. Suntem adepţii produselor cât mai naturale, fără aditivi, conservaţi şi ai unei diete echilibrate, în care să fie incluse preparate nutritive, de aceea, în extensia cafenelei am deschis şi un juice bar - Forever Green - unde preparăm sucuri proaspete, smoothie-uri şi boluri de fructe si cereale”, a declarat Călugăru Frumosu, Owner Handsome Monk.    

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.