O nouă asociaţie a investitorilor români va fi constituită săptămâna viitoare

Autor: Dorin Oancea Postat la 10 aprilie 2013 28 afişări

Un grup de antreprenori vor constitui o asociaţie a investitorilor români, evenimentul de lansare fiind anunţat pentru săptămâna viitoare. "Principalul obiectiv al acestei asociaţii îl constituie susţinerea şi promovarea capitalului românesc", a declarat omul de afaceri Ioan Niculae.

O nouă asociaţie a investitorilor români va fi constituită săptămâna viitoare

La evenimentul de constituire a asociaţiei şi-au anunţat intenţia de a participa, spun organizatorii, zeci de antreprenori români, reprezentativi la nivel naţional, cu afaceri cumulate de peste trei miliarde de euro, din agricultură, turism, industria feroviară, comerţ, industria alimentară, energie, IT, retail, construcţii şi servicii medicale şi farma.

La întâlnirea din 17 aprilie de la Willbrook Platinum Business & Convention Center va fi dezbătut statutul asociaţiei şi vor fi identificate problemele cu care se confruntă mediul de afaceri autohton.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-asociatie-a-investitorilor-romani-va-fi-constituita-saptamana-viitoare-10729511
10729511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.