O misiune comună FMI-CE-BM vine la Bucureşti pe 25 octombrie pentru a treia evaluare a acordului

Postat la 07 octombrie 2011 10 afişări

O misiune comună a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se va afla la Bucureşti în perioada 25 octombrie - 7 noiembrie pentru a treia evaluare a acordului de tip preventiv, a anunţat luni FMI.

"Misiunea se va întâlni cu autorităţile, dar şi cu reprezentanţii partidelor politice, sindicate, patronate, bănci şi reprezentanţi ai societăţii civile. Concluziile vizitei vor fi prezentate la finalul misiunii", a declarat într-un comunicat Tonny Lybek, reprezentantul regional al FMI pentru România şi Bulgaria. Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks a declarat pentru MEDIAFAX că în timpul vizitei vor discuta cu autorităţile şi motivele pentru care au fost încetinite anumite reforme în ultimele trei luni, în principal în domeniul privatizării şi restructurării companiilor de stat. Consiliul Director al FMI a aprobat joi a doua evaluare a acordului de tip preventiv şi a pus la dispoziţia României încă o tranşă, a treia, în valoare de 480 de milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
misiune,
evaluare,
acord
/actualitate/o-misiune-comuna-fmi-ce-bm-vine-la-bucuresti-pe-25-octombrie-pentru-a-treia-evaluare-a-acordului-8845745
8845745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.