O mare bancă a numit un DJ în funcţia de director executiv

Postat la 19 iulie 2018 175 afişări

Goldman Sachs, una dintre cele mai mari companii de holding bancar din lume, a confirmat numirea în funcţia de director executiv a lui David Solomon, un director de bancă cunoscut şi în lumea muzicii drept DJ D-Sol, relatează BBC.

O mare bancă a numit un DJ în funcţia de director executiv

Pe lângă postul de şef al operaţiunilor la Goldman Sachs, David Solomon şi-a format şi un nume în lumea muzicii, mai ales în cea a muzicii de dans electronice. De altfel, noul director executiv al Goldman Sachs a fost şi surprins în fotografii alături de artişti precum Sean "Diddy" Combs sau Faith Evans. În plus, a ţinut spectacole în Los Angeles, Miami sau în insulele Bahamas.

Nu în ultimul rând, David Solomon este şi un mare iubitor de vinuri, având o colecţie proprie şi adesea preferând să consume la restaurante propriile sortimente, în detrimentul celor oferite la vânzare.

David Solomon va prelua atribuţiile pe care Lloyd Blankfein le-a avut în ultimii 12 ani începând cu data de 30 septembrie. Acesta din urmă a lucrat pentru Goldman Sachs timp de 36 de ani şi a ajuns la vârsta pensionării. Îşi va păstra totuşi funcţia de preşedinte al băncii până la sfârşitul acestui an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.