O mamă din Cluj acuză un medic pediatru de ceva SCANDALOS. Femeia a făcut reclamaţie la poliţie

Postat la 29 august 2018 121 afişări

Poliţiştii clujeni au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce o tânără mămică a depus o plângere împotriva unui medic de la o clinică de pediatrie din Cluj-Napoca, reclamând că acesta i-a spus să se dezbrace şi a încercat să o pipăie.

O mamă din Cluj acuză un medic pediatru de ceva SCANDALOS. Femeia a făcut reclamaţie la poliţie

„A fost depusă o plângere la Poliţia Cluj-Napoca privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă ce vizează un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi pentru luarea măsurilor legale. Medicul respectiv urmează să fie audiat de poliţişti. Pedeapsa pentru agresiune sexuală este închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, a declarant pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş.

Purtătorul de cuvânt al Spitalulului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, Daniela Dreghiciu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că instituţia pe care o reprezintă nu a declanşat nicio anchetă deoarece plângerea nu se referă la actul medical.

„Nu s-a depus la nivelul spitalului o plângere vizând actul medical în sine, iar tot ceea ce ţine de partea de implicare a Poliţiei este o anchetă a dânşilor. Nu este o problemă medicală, ori noi ne ocupăm de partea medicală. Ceea ce este prioritar pentru noi este actul medical. Poliţia se ocupă, noi, ca medici, nu avem cum să facem o anchetă, nu este domeniul nostru, vom avea, la final, o decizie a poliţiei”, a spus Dreghiciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj,
scandal,
politie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.