Imperiul celui mai notoriu traficant de droguri se darama! El Chapo a pierdut 4 MILIARDE din spatele gratiilor

Postat la 21 septembrie 2018 1163 afişări

El Chapo nu isi mai poate teroriza rivalii, fiind capturat de americani.

Imperiul celui mai notoriu traficant de droguri se darama! El Chapo a pierdut 4 MILIARDE din spatele gratiilor

Celebrul traficant de droguri din Mexic este inchis in USA de mai bine de doi ani, procesul sau stand sa inceapa in luna septembrie sau octombrie. Acesta isi vede insa imperiul destramat din spatele gratiilor, neavand nicio sansa sa intervina.

Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, tocmai ce a pierdut un transport de 50 de tone de metamfetamina, cel mai tare drog la ora actuala in USA, un halucinogen ce inregistreaza un maxim de popularitate in randul tinerilor americani.

Armata din Mexic a capturat cele 50 de tone de droguri, alaturi de mai multe echipamente de producere a acestei substante, iar primele indicii arata ca acestea apartin cartelului Sinaloa, conduc in continuare de El Chapo, chiar daca acesta este dupa gratii.

Valoarea totala a drogurilor este de 4 miliarde de dolari pe piata din America, un gram de metamfetamina costand 80 de dolari. Lovitura este una extrem de mare, fiind cea mai mare captura de metamfetamina din istoria Mexicului, 2018 fiind un an in care autoritatile mexicane si americane au capturat peste 100 de tone din acest drog, scrie sport.ro

"Cererea este foarte mare aici in USA, asa ca Mexicul si-a adaptat laboratoarele pentru a face fata cererii", a spus un oficial american.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
miliarde,
pierdere,
traficant,
americani,
mexic,
refuz,
usa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.