O italiancă de 49 de ani lasă moştenire unui spital o avere uriaşă

Autor: Andreea Tobias Postat la 27 august 2021 309 afişări

O italiancă de 49 de ani care a murit în iunie anul trecut a lăsat moştenire unui spital din Aosta mai multe conturi curente bancare şi poştale, trei locuinţe, două case independente şi terenuri.

O italiancă de 49 de ani lasă moştenire unui spital o avere uriaşă

Valoarea totală a moştenirii substanţiale pe care Marzia Marchiando, în vârstă de 49 de ani din Pont-Saint-Martin, moartă pe 9 iunie 2020, a lăsat-o autorităţii locale de sănătate din Valle d'Aosta este încă în curs de stabilire, scrie La Stampa.

În testament, femeia, care avea un bar în oraş, scrisese că vrea să-şi lase proprietăţile Spitalului Parini din Aosta.

Valoarea moştenirii este încă inventariată, încheierea procedurii fiind aşteptată până la sfârşitul lunii septembrie. Abia atunci se va decide cum se vor folosi proprietăţile sau posibila lor vânzare şi utilizarea banilor.

Între timp, două case din Pont-St-Martin sunt deja supuse unor lucrări de întreţinere, după care pot fi utilizate pentru „nevoi sociale sau de sănătate”.

Autoritatea locală de sănătate din Valle d'Aosta a subliniat „generozitatea şi spiritul de solidaritate faţă de spitalul Parini, autorităţi sanitare şi populaţie” şi s-a angajat să folosească bunurile în interesul comunităţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italiancă,
moştenire,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.