O fostă iubită îi aduce acuzaţii grave lui Nicolas Cage

Postat la 04 octombrie 2018 121 afişări

Nicolas Cage este acuzat de abuz fizic de o femeie care susţine că a fost iubita acestuia, iar actorul american neagă acuzaţiile, potrivit contactmusic.com.

O fostă iubită îi aduce acuzaţii grave lui Nicolas Cage

Vickie Park, o femeie care susţine că a avut o relaţie marcată de pauze cu actorul, din iunie 2017, spune că acesta a abuzat-o fizic luna trecută, în timp ce era sub influenţa alcoolului.

Informaţia a apărut în documente depuse în instanţă, şi publicate de site-ul The Blast, prin care femeia a cerut un ordin de restricţie pe numele soţiei actorului, Alice Kim. Actorul şi soţia sa sunt în prezent separaţi.

Park susţine că soţia lui Cage o hărţuieşte pe reţelele de socializare online şi că îi este frică să iasă din casă din cauza acesteia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.