O femeie nu mai poate auzi vocile bărbaţilor din cauza unei afecţiuni bizare

Postat la 16 ianuarie 2019 75 afişări

O femeie din China şi-a pierdut capacitatea de a auzi vocea bărbaţilor din cauza unei afecţiuni rare.

O femeie nu mai poate auzi vocile bărbaţilor din cauza unei afecţiuni bizare

Conform Komonews, femeia s-a trezit fără a mai putea auzi vocea iubitului ei. Cei doi am mers imediat la spital, unde femeia a fost diagnosticată cu o afecţiune rară numită „reverse-slope hearing loss” sau RSHL.

 

Afecţiunea apare la una din 12.000 de persoane care se confruntă cu pierderea auzului, după cum arată datele Centrului Thigpen din SUA. Persoanele diagnosticate cu RSHL nu pot auzi frecvenţele joase ale sunetelor, precum vocea bărbaţilor.

 

„Pe mine putea să mă audă, dar când un pacient tânăr a intrat în salon, nu îl putea auzi deloc”, a declarat Lin Xiaoqing, medicul ce s-a ocupat de femeie. Femeia le-a spus medicilor că a fost foarte stresată şi nu a reuşit să doarmă suficient, fapt ce ar fi putut duce la pierderea bruscă a auzului. De asemenea, ea a mai declarat că s-a simţit ameţită şi auzea un ţiuit cu o zi înainte să îşi piardă auzul.

 

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
barbati,
afectiuni,
cauza,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.