O femeie cere la judecatorie sa se constate ca este fiica lui Adrian Paunescu

Postat la 11 noiembrie 2010 22 afişări

Andreea-Mihaela Birlea a deschis un proces in care cere Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala sa constate ca este fiica poetului Adrian Paunescu, ea chemandu-i in instanta pe sotia acestuia, Carmen Paunescu, precum si pe cei trei copii recunoscuti ai poetului defunct - Andrei, Carmen si Ana Maria.

Dosarul a fost inregistrat pe rolul Judecatoriei miercuri, 10 noiembrie, la trei zile dupa ce Adrian Paunescu, decedat saptamana trecuta, a fost inhumat.Obiectul dosarului este, conform portalului Judecatoriei Sectorului 1, "tagada paternitate, stabilire paternitate".Procesul va incepe in 23 martie 2011.Poetul Adrian Paunescu a incetat din viata vineri dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.Prima sotie a poetului, Constanta Buzea, scria ca Adrian Paunescu ar fi avut doua fete gemene dintr-o relatie cu o alta femeie, fete pe care nu le-a recunoscut niciodata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-femeie-cere-la-judecatorie-sa-se-constate-ca-este-fiica-lui-adrian-paunescu-7708716
7708716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.