O companie din Spania a lansat un speaker vaginal care să ajute la dezvoltarea fetusului

Postat la 06 ianuarie 2016 246 afişări

O companie din Spania a lansat un speaker vaginal care să ajute la dezvoltarea fetusului

Compania spaniolă Babypod a inventat un speaker care se inserează în vagin pentru a stimula dezvoltarea fetusului.

"Bebeluşii învaţă să vorbească ca răspuns la stimulii auditivi, în special cei melodici. Babypod este un dispozitiv care stimulează prin muzică, înainte de naştere; astfel, bebeluşii învaţă sunete chiar din burta mamei", explică site-ul companiei.

Există numeroase studii referitoare la efectul pe care sunetele îl au asupra unui fetus, iar părerea generală este că bebeluşii răspund, într-adevăr, la aceşti stimuli. Există mai multe dispozitive pe piaţă în acest scop, dar ele se ataşează pe burta mamei, scriu cei de la The Guardian.

Babypod citează însă studiul unei clinici de ginecologie, Institutul Marques, care notează că bebeluşii pot auzi sunete clar doar dacă acestea sunt emise în interiorul vaginului.

Dispozitivul, care costă 150 de euro, este controlat de o aplicaţie de smartphone fără a folosi însă tehnologia Bluetooth. Babypod este recomandat începând cu a 16-a săptămână de sarcină şi în serii de câte 10-20 de minute.

Compania a lansat recent "primul concert pentru fetus", în cadrul căreia Soraya Arnelas, fostă concurentă la Eurovision, a cântat pentru 10 femei "echipate" cu Babypod.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-companie-din-spania-a-lansat-un-speaker-vaginal-care-sa-ajute-la-dezvoltarea-fetusului-14956287
14956287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.