O companie britanică ia în calcul România pentru o investiţie într-o fabrică de cilindri hidraulici

Postat la 31 ianuarie 2014 88 afişări

Compania britanică Parker Hannifin Manufacturing consideră România, alături de alte state europene, o posibilă destinaţie pentru o investiţie într-o linie de producţie a cilindrilor hidraulici şi ia în calcul, de asemenea, mutarea sediului în Cluj-Napoca.

O companie britanică ia în calcul România pentru o investiţie într-o fabrică de cilindri hidraulici

"Board-ul companiei intenţionează, în cadrul proceselor de restructurare şi dezvoltare ale firmei britanice, construirea unei noi linii de producere a cilindrilor hidraulici după o tehnologie nouă într-o ţară membră a Uniunii Europene şi eventuala mutare a sediului central al diviziei europene în noua locaţie. România este o posibilă destinaţie. Analiza preliminară efectuată de conducerea firmei britanice pentru amplasarea noii unităţi în România vizează zona municipiului Cluj-Napoca şi împrejurimile acestuia", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Compania Parker Hannifin Manufacturing produce, printre altele, filtre, cilindri, valve, pompe şi motoare şi este divizia europeană a companiei americane Parker Hannifin Corporation.

În comunicat se mai spune că Ministerul Economiei şi-a arătat disponibilitatea de a sprijini firma britanică în obţinerea datelor necesare pentru luarea deciziei de a investi în România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-companie-britanica-ia-in-calcul-romania-pentru-o-investitie-intr-o-fabrica-de-cilindri-hidraulici-11996470
11996470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.