O antreprenoare din Suceava investeşte jumătate de milion de euro în două magazine în Mega Mall

Autor: Ioana Matei Postat la 14 mai 2015 2672 afişări

O antreprenoare din Suceava investeşte jumătate de milion de euro în două magazine în Mega Mall

Producătorul român de pantofi Denis a deschis astăzi două magazine în Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Bucureşti. Unităţile inaugurate sunt sub brandul Why Denis (localizat la parterul centrului), respectiv Anna Cori & All Shoes (situat la etajul 1). Mega Mall este astfel singurul mall în care Denis a intrat cu ambele branduri ale sale. ”Am început anul cu inaugurări în mall-uri. Singurele magazine deschise în 2015 au fost în proiectele comerciale cele mai de amploare din Bucureşti şi Braşov. În luna martie, am inaugurat o unitate Anna Cori& All Shoes la Braşov, în Coresi Mall, iar acum în Mega Mall. Vrem să avem prezenţă în astfel de centre comerciale, am tot discutat cu nenumăraţi dezvoltatori posibilitatea deschiderii de unităţi şi încă suntem în negocieri pentru alte două proiecte aflate în construcţie”, spune Ana Cornea, manager şi proprietar al Denis.

Investiţia în cele două magazine din Mega Mall se ridică la jumătate de milion de euro, incluzând stocul de marfă. Ambele unităţi comercializează atât produse de damă, cât şi de bărbaţi. De asemenea, accesoriile, genţi şi curele, se regăsesc pe rafturile Why Denis şi Anna Cori &All Shoes. 

Cele trei magazine inaugurate de la începutul acestui an până în prezent fac parte din strategia de dezvoltare a producătorului, strategie care prevede deschiderea a aproximativ zece unităţi până la finalul anului 2015. ”Vom continua să investim în unităţi. Anul trecut am făcut şi pasul online, investind în magazine virtuale, atât pentru Why Denis, cât şi pentru Anna Cori & All Shoes.  La finalul lui 2014, după doar câteva luni de operare, am înregistrat vânzări online de aproximativ 100.000 de euro”, spune Ana Cornea.

În 2014, cifra de afaceri a companiei s-a situat la 10,5 milioane de euro, în creştere de la nouă milioane de euro înregistrată în 2013. Trendul crescător este aşteptat şi pentru 2015, estimările după primul trimestru al anului fiind de până la 15%.

Denis este un producător român de pantofi, cu o tradiţie de peste 25 ani pe piaţă. Compania deţine o fabrică  modernă la Suceava. În prezent, reţeaua de magazine numără 36 de unităţi (10 Why Denis şi 26 Anna Cori & All Shoes) în cele mai mari oraşe din România. Alte unităţi ale reţelei sunt la Kiev, unde producătorul operează sub brandul luxury DENIS, dar şi Why Denis.  La Fabrica Denis şi în reţeaua de magazine Denis Shoes lucrează în prezent 420 angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-antreprenoare-din-suceava-investeste-jumatate-de-milion-de-euro-in-doua-magazine-in-mega-mall-14264121
14264121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.