O angajată a fost obligată să-şi despăgubească fostul angajator pentru că s-a logat, dar nu a lucrat

Postat la 14 ianuarie 2023 2799 afişări

O angajată a fost obligată să-şi despăgubească fostul angajator pentru că s-a logat, dar nu a lucrat

Karlee Besse a fost obligată să îşi despăgubească fostul angajator după ce a reclamat o concediere abuzivă.

Un software de urmărire a angajaţilor a arătat că aceasta a denaturat orele de lucru.

Besse a încercat să o dea în judecată pentru concediere abuzivă, dar i s-a spus în schimb să restituie aproximativ 2.000 de dolari.

O femeie din Canada va trebui să îi plătească angajatorului său despăgubiri după ce a fost prinsă că a lipsit ore în şir de la program în timpul în care trebui să muncească de acasă.

Potrivit The Guardian, este vorba despre o hotărâre judecătorească, prin care Karlee Besse, o contabilă din Columbia Britanică, a fost obligată să îi plătească angajatorului aproape 2.500 de dolari pentru că trăgea de timp la muncă.

Femeia a fost concediată, după ce orele petrecute la muncă au fost monitorizate cu un software de monitorizare a angajaţilor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajata,
angajator,
despagubiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.