NYSE Euronext încearcă să convingă Facebook să-şi transfere flotarea de pe Nasdaq

Postat la 24 mai 2012 15 afişări

NYSE Euronext a propus Facebook să se listeze la New York Stock Exchange, încercând să profite de greşelile operatorului rival Nasdaq OMX, care au contribuit la transformarea ofertei publice iniţiale a reţelei de socializare într-o dezamăgire de proporţii.

O sursă apropiată discuţiilor a afirmat, pentru Reuters, că managementul Facebook a purtat convorbiri telefonice cu reprezentanţii NYSE Euronext, după ce operatorul bursier a înaintat o ofertă privind listarea reţelei de socializare la New York Stock Exchange.

Propunerea presupune transferarea Facebook de pe Nasdaq la NYSE, potrivit unei surse citate de Bloomberg.

Reprezentanţii NYSE Euronext susţin că nu au purtat astfel de discuţii cu Facebook.

"Nu au avut loc discuţii cu Facebook privind transferarea listării lor în urma evenimentelor de săptămâna trecută. Nu credem că o astfel de discuţie ar fi adecvată în acest moment", se arată într-un comunicat al celui mai mare operator bursier din lume.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NYSE Euronext,
Facebook,
flotarea,
Nasdaq
/actualitate/nyse-euronext-incearca-sa-convinga-facebook-sa-si-transfere-flotarea-de-pe-nasdaq-9666017
9666017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.