Nuntă în vremea COVID. Fostul-şef al poliţiei Bihor a camuflat peste 200 de invitaţi sub nasul autorităţilor. UPDATE: Mireasa are COVID-19

Autor: Laura Buciu Postat la 14 octombrie 2020 524 afişări

La nunta cu peste 350 de invitaţi de la Bihor, unde socru mare era un fost adjunct al Poliţiei, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

 Nuntă în vremea COVID. Fostul-şef al poliţiei Bihor a camuflat peste 200 de invitaţi sub nasul autorităţilor. UPDATE: Mireasa are COVID-19

Surse din anchetă au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la nunta cu peste 350 de invitaţi care a avut loc în weekend, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus.

O nuntă la care au participat 356 de persoane a avut loc sâmbătă într-o sală de evenimente din Oradea, mire fiind fiul unui fost adjunct al Poliţiei Bihor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunţat, marţi, că a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit procurorilor, sâmbătă, între orele 20.30-21.30, un bărbat şi-a organizat petrecerea de celebrare a căsătoriei la o sală de evenimente din Oradea.

La petrecere au fost prezenţi 356 de invitaţi, iar procurorii susţin că organizatorul „nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nuntă,
mireasă,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.