Număr record de fugari şi copii pierduţi, depistaţi de poliţie

Postat la 18 ianuarie 2014 85 afişări

216 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R..

Număr record de fugari şi copii pierduţi, depistaţi de poliţie

Poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au găsit, în perioada 10-16 ianuarie, 112 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 66 minori.

Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat 104 persoane urmărite în interesul legii, dintre care 80 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 12 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 9 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar 3 persoane aveau sentinţă penală de internare într-o unitate spitalicească.

Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă, a fost depistat, la data de 13 ianuarie a.c., de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - I.P.J. Caraş-Severin. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin.

Un alt bărbat, de 28 de ani, tot din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă, a fost depistat, în aceeaşi zi, de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Caraş-Severin şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin.

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Horia, judeţul Tulcea, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol, la data de 10 ianuarie a.c., a fost depistat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale - I.P.J. Tulcea şi încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Leordeni, judeţul Argeş, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate, la data de 13 ianuarie a.c. a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - I.P.J. Dâmboviţa pe raza de competenţă şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/numar-record-de-fugari-si-copii-pierduti-depistati-de-politie-11923058
11923058
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.