"Nu mai merg în localuri unde se fumează! " - acţiune pe Facebook, după tragedia din Colectiv -FOTO

Autor: Madalina Cerban Postat la 09 noiembrie 2015 75 afişări

Acţiunea "Nu mai merg în localuri unde se fumează!" a fost demarată pe Facebook după tragedia petrecută în clubul Colectiv, utilizatorii reţelei de socializare fiind îndemnaţi să pună în practică acest mesaj, în data de 1 decembrie, de la ora 17.00, în toată ţara.

"E timpul să afle şi ei că nu se mai poate aşa! Este prea mult fum în baruri, cluburi şi în unele restaurante. Există ţări unde se aplică acestă regulă de a nu fuma în spaţii publice şi nu este nicio problemă. Hai să aplicăm şi noi această regulă!", se spune pe pagina de Facebook a acţiunii "Nu mai merg în localuri unde se fumează!".

Până în momentul difuzării acestei ştiri, 16.000 de utilizatori ai reţelei de socializare Facebook s-au arătat interesaţi de această acţiune.

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv a ajuns, luni, la 46.

În spitalele din Capitală mai erau internate, luni, 83 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt în stare critică, şase în stare gravă şi 62 sunt stabilizate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INCENDIU,
COLECTIV,
/actualitate/nu-mai-merg-in-localuri-unde-se-fumeaza-actiune-pe-facebook-dupa-tragedia-din-colectiv-foto-14879375
14879375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.