Nu mai ai nevoie de 100 de carduri, le ai deja în iPhone: Apple Pay s-a lansat oficial de astăzi în România şi alte 15 ţări europene, şi permite plata direct pe telefonul mobil

Postat la 26 iunie 2019 259 afişări

Nu mai ai nevoie de 100 de carduri, le ai deja în iPhone: Apple Pay s-a lansat oficial de astăzi în România şi alte 15 ţări europene, şi permite plata direct pe telefonul mobil

Deţinătorii de carduri Visa şi Mastercard vor putea folosi de astăzi serviciul Apple Pay, lansat şi în România, care permite clienţilor să facă achiziţii în magazine, din aplicaţii şi de pe internet prin intermediul telefonului mobil, datorită tehnologiilor contactless şi de tokenizare.

Apple Pay funcţionează pe aceleaşi terminale contactless pe care consumatorii le folosesc deja atunci când plătesc contactless cu cardurile de debit sau de credit. Mai mult de 90% dintre terminalele de plată (POS) din România  acceptă în prezent plăţi contactless. Până în 2020, toate terminalele de plată POS vor accepta plăţi contactless.

“Indiferent de suportul pe care consumatorul alege să îl folosească, Visa face o prioritate din a le oferi consumatorilor cel mai simplu şi mai sigur mod de a plăti. Introducerea Apple Pay în România, susţinută de tehnologia de tokenizare Visa, va transforma modul în care consumatorii români plătesc”, precizează Cătălin Creţu, director general pentru România, Croaţia, Slovenia şi Malta în cadrul Visa. “Cu ajutorul Apple Pay şi securitatea oferită de Visa Token Service, consumatorii pot plăti cu iPhone şi cu ceasul Apple în acelaşi fel în care plătesc cu cardul lor contactless de credit sau de debit, bucurându-se de mai mult confort şi securitate.”

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
apple,
romania,
carduri,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.